Vorige

sweaters hockeybeest + naam

59,0069,00

Verzending binnen 10 werkdagen.
Gratis levering vanaf 100 EUR.
Download hier de maattabel.

This field can't be Empty
Artikelnummer: sweater hockeybeest Categorieën: ,

Beschrijving

Sweaters “hockeybeest + naam”

VOORZIJDE : hockeybeest in kleur naar keuze
ACHTERZIJDE: je eigen naam in dezelfde kleur dan de voorzijde

Deze comfortabele hockeybeest sweater voor echte hockey liefhebbers is heerlijk om dragen. Kids zijn altijd heel fier op de sport die ze uitoefenen. Ze zijn terecht trots en laten dit ook graag zien. Speciaal hiervoor hebben wij echte hockeybeesten gemaakt. En als kers op de taart: op de rugzijde je eigen voornaam!

Op de de voorkant van je sweater staat hockeybeest. De rugzijde is gepersonaliseerd. In het veld “gepersonaliseerd” kan U uw eigen voornaam intypen. Let op: beperk je enkel tot je voornaam gezien de plaats beperkt is. Deze wordt in de gekozen kleur gedrukt op de rugzijde van de sweater. Een voorbeeld hiervan vind U bij de productafbeelding.

NOTA: Wij raden U aan de maattabel te bekijken zodat u zeker de juiste maat selecteert. Gezien het een sweater is die volledig op maat voor U gemaakt wordt, kan deze niet geruild worden.

Willen jullie graag een hele hockeyploeg in een BEEST outfit steken? Mail dan gerust naar info@wijzijnbeest.com en wij maken een offerte op maat voor u.

Kids kunnen de sweater op school dragen, voor of na hun sportactiviteit of gezellig in het weekend bij vrienden. Super stoer. Gemaakt met een mix van 100% organische katoen en polyester. Duurzaam. Met een zachte binnenvulling.

Beest is Belgisch! Beest is avontuurlijk en ondeugend. Levenslustig en spontaan. Aaibaar maar soms tegen de haren in. Voor stadsmussen en nachtraven. Lounge lizzards en competitiebeesten. Koning in zijn eigen jungle!

FOTOSHOOT Productie: Leads / Fotografe: Marion Bracqué / Art director: Jana Rymen / Styling: Charlotte Everaert / Make-up: Dorien Reyntjens en Ghislaine Vandichel / Haarstyliste: Jasmien Dieltiens / model Mathieu Govaert

Extra informatie

Kleur

black, burgundy, dark grey, dark navy blue, light grey, mid grey, navy

Opdruk

fluo blauw, fluo geel, fluo groen, fluo roze, black, gold, grey, silver, white

Maat

3/4, 5/6, 7/8, 9/11, 12/14, XS, S, M, L, XL

geslacht

jongen / man, meisje / vrouw