Algemene voorwaarden

BEEST | Rammant.com BVBA
Bist 24
2630 Aartselaar
info@wijzijnbeest.com
BTW BE 0541 880 996
IBAN BE72 3631 6565 4216

Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten tussen de bezoeker van de website www.wijzijnbeest.com die online een bestelling plaatst, hierna de koper genaamd en BEEST maatschappelijke zetel: Bist 24, 2630 Aartselaar, hierna de verkoper genaamd.

Door het plaatsen van een bestelling bent u akkoord met de hierna vermelde voorwaarden:

PRIJZEN
De verkoopsprijs is inclusief BTW en accijnzen. De verzendkosten zijn niet inclusief de verkoopsprijs. Deze wordt berekend aan het einde van uw bestelling. Speciale aanbiedingen worden steeds duidelijk vermeld op de website. Zolang de voorraad strekt en typfouten voorbehouden. De goederen worden verkocht en geleverd aan de prijs die van toepassing is op het moment dat de bestelling wordt bevestigd.

VERZENDING EN  RETOURNEREN
BEEST streeft naar een zo snel mogelijke verzending. De levering van uw bestelling zal gebeuren door POST NL. Wij streven naar een levering van 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Vertraging kan geen aanleiding zijn tot schadevergoeding, noch tot gehele of gedeeltelijke verbreking van het order.

Indien de levering door overmacht wordt verhinderd of uitermate wordt bezwaard, heeft BEEST het recht het order aan de omstandigheden aan te passen dan wel de overeenkomst te verbreken. De klant ziet uitdrukkelijk af van eventuele schadevergoeding.

De tarieven van de verzending staan ook duidelijk vermeld aan het einde van uw bestelling.

Indien u niet tevreden bent over onze service of goederen kan u steeds contact opnemen met info@wijzijnbeest.com of contact opnemen met Julie: 0475 374 575

Wanneer u een pakket wil retourneren, dient u ons steeds per mail te informeren op info@wijzijnbeest.com + vermelding van uw rekeningnummer waarop wij u het aankoopbedrag kunnen terugstorten. Hierna ontvangt u van ons een mail met de wijze van terugzending. Na ontvangst van het pakket nemen wij contact met u op voor verdere afspraken omtrent het retourneren of terugbetalen van de bestelling. Elk gebrek dient binnen 14 dagen na vaststelling ervan te worden gemeld. Nadien vervalt elk recht op herstelling of vervanging.

LEVERING
De levering zal gebeuren door Post NL.

BETALING
Betalingen kunnen voorlopig enkel via bankoverschrijving op het nummer BE84 3200 5831 5359. Bij het plaatsen van een bestelling zal u per mail een ordernummer verstuurd worden. U vermeldt het ordernummer in de mededeling.

Na ontvangst van de betaling zullen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk verzenden.

PRIVACY & VEILIGHEID
Wij gaan ten allen tijden op de juiste wijze om met uw persoonsgegevens. Wij gebruiken uitsluitend die gegevens die nodig zijn voor een optimale dienstverlening. Persoonsgegevens worden in geen enkel geval aan derden verstrekt.

FACTURATIE
Indien u graag een factuur ontvangt, gelieve dan per mail uw facturatiegegevens te sturen naar info@wijzijnbeest.com. Wij maken u een factuur binnen de 7 dagen en zullen deze per post verzenden.